top of page

Oko = do duše okno.

Oko = do duše okno...


Často vídám kolem sebe krásné ženy, které ale mají trvale podmračený výraz 🤨. Přitom stačí otevřít oči doširoka a rázem se výraz v obličeji změní.


To neustálé mžourání a koukání do mobilů, tabletů, počítačů a všech těch vymožeností dnešní doby nejenže deformuje postavení těla, ale navíc nám podporuje zlozvyky, které jsou zodpovědné za únavu pleti a vrásky.


Takže, holky, než začneme řešit vrásky z toho kosmetického pohledu, pojďme se domluvit, že se vědomě přestaneme mračit 🙏.


Potom mějte na paměti, že na obličeji máme několik typů vrásek. Mimické, stařecké a mělké, které zpravidla vznikají špatnou péčí a ztrátou hydratace.


Které nás štvou nejvíce??? Těžko říct 😅.


Nebudu vám lhát, ani jedné se nelze zcela zbavit. Leda bychom přestaly mluvit, smát se, divit se a nebo špulit pusu k polibku 💋. A to nechceme, že? 😀


Dobrá zpráva je, že pokud vše podpoříme správnou kosmetickou rutinou, kterou vám ráda ušiji na míru, garantuji vám, že omládnete o 10 let během 3 týdnů. To je totiž přesně ta doba, kterou potřebuje náš mozek k přeprogramování ⏰.


Základ je však v péči o pleť stále stejný:

1. čištění,

2. tonizace,

3. sérum,

4. krém,

5. doplňková péče v podobě peelingu a masek.


Řekněte mi, jak se staráte o svoji pleť vy?

A já vám povím, jak bude vypadat za 10 let....


XOXO 😘🤗😘🤗



Vrásky. Oko = do duše okno.

22 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Je čas! ⏰

bottom of page